REFERENCER

”Jeg har lært ikke at være så hård og dømmende overfor mig selv.

Når jeg står op for mig selv, er ærlig og omsorgsfuld, får jeg følelsen af at være god nok. Så bliver det meget lettere for mig at være i svære situationer uden at overtænke tingene.

Jeg kunne godt være lidt bekymret for, at jeg ville falde tilbage få dage efter vores sessioner, men det er ikke sket.

En stor fordel for mig har været, at jeg har fået brugbare værktøjer med. Både til nye måder at se tingene på og værktøjer jeg kan bruge, når jeg føler jeg falder tilbage.

Jeg har blandt andet lært at flytte fokus fra det negative til det positive og vise omsorg i stedet for at dømme mig selv. Det giver mig en god følelse af selvkærlighed.

Karina har været god til at forstå og ikke dømme mig. Det har været meget vigtigt for mig, for at kunne åbne mig.

Jeg vil anbefale coaching – især til unge. Jo hurtigere du begynder at arbejde med de ting, der kan være svære, jo hurtigere kan du ændre det.”

Ida
Pædagogmedhjælper, Februar 2021

”Jeg har fundet ud af, at jeg selv kan skabe det liv jeg ønsker.

Coaching har virkelig rykket mig. En stor forandring coaching har givet mig er, at jeg har lært at se mit liv på en anderledes måde. Jeg har fået større selvindsigt, min livskvalitet er blevet bedre og jeg hviler mere i mig selv.

I løbet af vores sessioner, har jeg fået værktøjer, til selv at komme videre, når jeg går i stå. Jeg formår nu at skabe den balance, jeg har manglet i mit liv.

Jeg var lidt i tvivl om coaching kunne hjælpe mig, om det var nok. Det må jeg sige det var. Jeg har udviklet mig rigtig meget og er vokset og blomstret op, fra gang til gang.

Fedt at få lov til at arbejde sammen med Karina. Hun har stor erfaring og deler ud af sig selv. Karina forstår følelsen og tanken og hjælper med at få sat billeder på de svære ting. Det er troværdigt og det kan jeg rigtig godt lide.

En stor sejrsfølelse jeg tager med mig er: JA, jeg er god nok som jeg er.

Det har været fantastisk, tak.”

Mette-Marie Qvist
Kunderådgiver, Januar 2021

“Jeg har været i coaching hos Karina i det sidste halve år – har brugt hende når livet har givet mig forskellige udfordringer – både privat og arbejdsmæssigt.

Det som Karina er så super god til, er at give nye perspektiver – så det går an at komme videre på en god opbyggende måde.

Der er visse ting som bare har sat sig, som jeg har taget med mig, når livet igen byder på udfordringer.
“Tag den tilbage til mig selv”, “Hvad har jeg lyst til” og sidst men ikke mindst “Jeg kan jo selv, er ikke afhængig af andre”.

Kan virkelig anbefale Karina – hun tænder for lyset når livet ser mørkt ud.”

Pernille Bache
Designer, August 2020

”Jeg er så lettet over, at jeg er gået ind i et coachingforløb med Karina. Jeg var blevet arbejdsløs og havde store ambitioner, men svært ved at få placeret dem og få handlet. Det skabte en enorm stor følelse af afmagt og stress, som Karina har formået at hjælpe mig med.

At blive coachet af Karina, har løftet min bevidsthed endnu mere omkring mig selv. Jeg mærker mine styrker og kræfter og får nemmere øje på alt det, jeg faktisk formår. Det at jeg har problemer, betyder ikke, at jeg er en fiasko, men blot at jeg har brug for lidt hjælp.

Karina rammer lige ind i kernen og giver billeder og værktøjer med, jeg kan bruge i min hverdag. Vi tager ét punkt ad gangen. Det giver mig mere mentalt overskud og gør, at mine ambitioner og drømme kan blive udført, med langt større ro i maven.

En stor forskel forløbet har gjort for mig er, at det har givet en kæmpe ro. At jeg faktisk godt kan få noget afsluttet, at jeg får tingene gjort. Det er en stor succes oplevelse for mig, at ”det kunne jeg jo godt finde ud af”.

Jeg har følt en stor portion frustration. Og jo mere frustreret jeg blev, jo mindre fik jeg styr på det, som jeg havde sat mig for. Karina formår at pille tingene fra hinanden og guide mig henimod én succes oplevelse ad gangen. Jeg har formået at nå næsten alle mine mål, fordi de er blevet gjort overskuelige – spiselige.

Coaching fungerer godt hvis du er gået i stå, eller føler, at der er noget, der ikke helt fungerer for dig. Den følelse af afmagt man kan opleve, er et tegn på, at coaching er en god vej at vælge.

Det har været en lettelse at mærke, at jeg kan fejle, drømme stort og være helt forvirret og samtidig opleve, at Karina aldrig dømmer mig eller løfter pegefingeren. Jeg bliver altid mødt med, at jeg gør mit bedste, samtidig med at jeg bliver udfordret på det.

En stor bonus er, at jeg er blevet mere positiv. Og det har haft en stor positiv indflydelse på mine sociale relationer.

Så hvad venter du på!”

Rikke
Pædagog, April 2020

”Coaching har virkelig gjort noget godt for mig. Det har fået mig til at holde fokus på mig selv i pressede situationer, slippe mine tanker om, hvad andre tænker og hvad de forventer af mig. Det har styrket mit selvværd, alt behøver ikke at være perfekt. Og det der selvfølgelig har gjort mig allermest glad er, at jeg har bestået min teoriprøve.

Jeg føler mig tryg hos Karina og den måde hun har hjulpet mig frem til, at det er mig selv der finder ud af, hvad jeg vil arbejde med. Og blandt andet det, at turde føle mig svag, fører en masse godt med sig og gør mig meget stærkere. Det er ret fedt.

Coaching kan gøre en positiv forskel for dig der let bliver nervøs. Også for dig der ikke umiddelbart er ”typen” på det og ikke tror du har et problem med det. Jeg havde ikke tænkt, at jeg skulle have hjælp, fordi jeg altid har klaret mig godt til eksamen, men jeg havde brug for det alligevel. Og som bonus, kan jeg bruge det vi har arbejdet med i alle mulige andre situationer i mit liv.

Jeg er virkelig glad.”

Sophie Devantier
Studerende, Februar 2020

”Jeg var nervøs for, om coaching ville blive for intenst. Jeg havde prøvet at gå til psykolog, men det kom for tæt på. Jeg ville prøve noget andet og coaching gav mig mere ro. Det er jo ikke fordi jeg er syg, jeg har bare brug for hjælp til at blive guidet i min hverdag. Man kan være dejligt afslappet omkring at gøre det, fordi man sætter sit eget tempo.

I starten var jeg lidt bange for at vi ligesom bare havde en samtale, at jeg ikke kunne lære noget. Men jeg fik virkelig sådan en ”hey, hende der sidder dér, er virkelig klog. Jeg kan få en hel masse med, jeg skal bare suge til mig her”.

Det der har gjort mig allermest glad er, at jeg kan mærke en udvikling inde i mig selv og at jeg er mere åben overfor at tale om de problemer jeg går med. Det giver mig en større frihed og har gjort mig mere afslappet med, at tale om hvordan jeg har det. Nu kan jeg fysisk se og mærke, at jeg slapper af i min krop og i det jeg siger. Jeg har et meget mere positivt syn på fremtiden.

Jeg vil anbefale Karina, hvis man er stresset og skal have det ud af sin krop. Og det kan man virkelig få her. Man skal ikke gå med det inde i sig selv.”

Emma Cherono
Pædagogmedhjælper, Februar 2020

”Jeg er ret stædig og kan godt klare mig selv. Men jeg havde brug for hjælp til min angst, så jeg ikke gik alene med det. Jeg har tidligere prøvet et andet behandlingsforløb, som ikke rigtig virkede, så jeg blev meget overrasket over, hvor hurtigt jeg kunne se og mærke en forskel med coaching.

Det indblik jeg fik i mig selv og forståelsen af, hvordan jeg styrer mine egne tanker og mit hoved, gjorde mig så glad og lettet.

Jeg har fået nogle gode værktøjer jeg kan bruge i min hverdag, og er nu i stand til at gå ud, uden at være nervøs for, at alting går galt. Jeg er mere positiv – hvis det sker, så sker det og så finder jeg ud af det.

Den største forskel coaching har gjort for mig, er at få så stort et indblik i mig selv. At finde ned i mine rødder og ikke være så styret af mine bekymringstanker. Det har gjort mig mere glad og åben og det smitter selvfølgelig også af på mine omgivelser.

Coaching har klart oversteget mine forventninger og kan virkelig gøre en forskel, hvis du er udfordret af angst, nervøsitet eller ikke føler dig god nok. Det var grænseoverskridende at tage skridtet, men jeg gjorde det og følte mig tryg fra første gang jeg kom hos Karina.

Det er en god mulighed for at få indblik i sig selv og arbejde med, ikke at være så kritisk eller bange. Det kan for eksempel være til eksamen, kørekort, socialt og generelt i hverdagen. Det hjælper faktisk.

Coaching er konkret og du kan tage én specifik situation at arbejde med. Du behøver ikke tage det hele på én gang.

Jeg synes Karina er dejlig, hun har en dejlig rolig aura, som fangede mig fra start.”

Sandy Rosendahl Larsen
Social- og sundhedshjælper, Januar 2020

”Karina er en super god og dygtig coach, som er ekstremt nærværende, lyttende og ikke mindst menneskelig. Hun har medvirket til, at jeg i dag er et skridt tættere på, at være den bedst mulige udgave af mig selv!”

Mads Høegh Persson
Key Account Manager, December 2019

”Jeg har altid set mig selv som værende “stærk” og en som helst ville klare tingene selv. Men da jeg i sommeren 2018 blev syg med stress og angst, tog jeg kontakt til Cph Coaching og Karina stod klar til at hjælpe mig.

Jeg fandt ud af, at jeg ikke var alene. Jeg lærte, at jeg skal huske også at sætte mig selv først og jeg fandt tilliden til mig selv igen.

Efter få sessioner, så mit liv og min måde at håndtere forskellige situationer, helt anderledes ud. Jeg kunne komme helt nedtrykt til en session med Karina, og gå derfra med troen på mig selv og styrken til at kunne klare hvad som helst.

Jeg kan varmt anbefale Karina!”

Naja
Kontorassistent, August 2019

”Havde det ikke været for coaching, havde jeg nok ikke fået mit kørekort. Jeg var hele tiden presset af at tænke på min teoriprøve, som jeg var dumpet til fire gange.

Jeg er så glad, nu har jeg bestået og kan komme videre.

Noget af det der overrasker mig mest er, at det har givet mig så meget ro. Jeg tænker og stresser slet ikke over tingene som før, heller ikke på mit arbejde.

Coaching har i den grad styrket mit selvværd. Jeg føler mig mere glad og positiv og er blevet meget bedre til at lytte til mig selv og andre.”

Jess Markland Wisler
Marts 2019

“Jeg er så taknemmelig for Karina’s hjælp. Jeg var lidt på bar bund, men kunne hurtigt føle mig tryg sammen med Karina.

I vores coachsessioner, lærte jeg at være tro mod mig selv og betydningen af, at være i integritet. Jeg hviler i dag meget mere i, hvem jeg er samtidig med at jeg har fået styrket mine værdier. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg vil.

Takket være Karina, har jeg landet mit drømmejob. Jeg er kommet ud på den anden side som en glad kvinde, med mere styrke end nogensinde før.

Tak Karina, uden dig havde min personlige rejse aldrig været så fantastisk.”

Sascha
Februar 2019

”Efter fire coachsessioner, har jeg formået at finde en selvkontrol, jeg aldrig havde troet var mulig.

Forløbet med eksamensangst har ikke kun gjort det lettere at gå til eksamen. Jeg kan mærke, at jeg generelt hviler mere i mig selv. Det er helt i orden at være nervøs, bare jeg har følelsen af, at jeg kan kontrollere det.

Jeg oplevede med coaching, at når jeg går ind i det og kæmper for det, kan jeg ændre en masse til det bedre.”

Marie
10. klasses elev, Juni 2018

“Jeg startede mit coachingforløb hos Karina i december 2017, da jeg var blevet syg med stress. Jeg havde rigtig svært ved at finde fodfæste og hvordan jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Jeg blev anbefalet et forløb hos Karina og det vil jeg i dag ikke bytte for noget. Det er den bedste beslutning jeg længe har truffet.

Karina er sød, rolig og nem at snakke med. Men vigtigst af alt, er hun super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.

Mit coachingforløb hos Karina har hjulpet mig med at finde ind til mig selv igen, efter mit selvbillede var krakeleret. Gennem hårdt arbejde, har jeg i løbet af tre måneder, opnået givende og store forandringer i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg håndterer blandt andet dårlig samvittighed og at sige fra og hvordan jeg bevidst arbejder imod mine mål og ambitioner.

Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.

Coachingforløbet har endvidere hjulpet mig i min afklaringsproces om uddannelsesvalg. Det har været helt essentielt for, at jeg kunne blive afklaret én gang for alle.

Karina har hjulpet mig til at finde fodfæste igen og jeg er ikke længere bange.

Jeg kan kun anbefale Karina og coachingforløbet. Jeg er sikker på, at det vil kunne gavne mange andre unge og hjælpe dem på rette kurs.”

Lea Maj Brinck Larsen
Humanistisk bachelor RUC, April 2018

”Jeg har altid set mig selv som et meget rationelt menneske. Jeg tror på tal og hårde fakta, og ikke på bløde livssnakke om, at ændre sig selv og sin selvopfattelse.

Men da jeg i februar 2017 blev syg med stress, vidste jeg, at noget måtte ændres og en venindes mor henviste mig til Karina.

Her tog tingene en helt anden drejning. Karina viste interesse og en oprigtig bekymring, som jeg ikke før har mødt. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, jeg ikke tidligere har fået øje på.

Karina’s miks af nærværende coaching samt værkstøjer til brug i hverdagen, var en kæmpe hjælp for mig. Derfor er Karina fortsat en støtte jeg gør brug af i mit studieliv og når jeg behov for et skub i den rigtige retning.”

Katrine Adelhof
HA Almen Erhvervsøkonomi CBS, Marts 2018

“Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Vi fandt under vores samtaler ud af, at det ikke blot drejede sig om det og fik taget fat på en masse andre ting, som havde stor indflydelse på mine problemer, uden jeg selv vidste det.

Efter kun to samtaler følte jeg, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro. Udover det, har jeg også fået nogle værktøjer med hjem, som jeg kan bruge, hvis det bliver nødvendigt. Og skulle alting pludselig brænde på igen, så ved jeg, at jeg altid har muligheden for at kontakte hende igen.

Karina er super god til at få spurgt ind til de helt rigtige ting, og samtalerne med Karina er altid i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvilket er utrolig dejligt.”

Cecilie Friis
Medicin studerende Københavns Universitet, Februar 2018

”Timerne hos Karina har givet mig en ny måde at se mig selv på og måder jeg kan arbejde med mig selv som menneske.

Det er super fedt at få nogle ekstra værktøjer med sig på livets vej, da det både er noget der hjælper nu og her, men også i fremtiden.

Coaching giver styrke og positivitet. Hver gang jeg har haft en samtale, går jeg derfra med et smil.”

Rosa Skotte
Musiker, December 2017

“Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, efter besøg hos læge og psykolog de første to gange, tænkte jeg, det var tid til at prøve noget nyt.

Jeg er blevet meget positivt overrasket, og det har været en stor hjælp i mit stressforløb. Karina har, som noget af det vigtigste, givet mig værktøjer til at forstå og acceptere min stress, at jeg er ok, og der ikke er noget galt med mig.

Karina er et varmt og kærligt menneske og let at åbne sig for. Hun har fået mig til at forstå mig selv bedre og se problemerne fra en anden vinkel. Jeg har fået små opgaver, jeg selv kunne arbejde med, som hjælper mig med at komme videre.

Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter. Jeg har stadig masser af ting, jeg er blevet klar over, jeg skal arbejde med, så jeg ser frem til en fortsat udvikling. Jeg har derfor valgt at fortsætte i forløb hos Karina, så hun kan hjælpe mig til at nå mit store mål – aldrig mere stress.”

Mette Madsen
Novo Nordisk, Oktober 2017

“Karina er en sympatisk og oprigtig coach, som med det samme skaber tryghed i en svær situation. Hun gav mig en forståelse for, hvad det var jeg gik igennem, og at jeg ikke var alene.

Jeg kom hos Karina to gange hen over sommeren, og på de to gange fik jeg genfundet troen på mig selv og styrken til at gennemføre en re-eksamen blot halvanden måned senere.

Karina har lært mig, at eksamensangst er ikke bare noget der forsvinder, men når man har accepteret, at den er en del af en selv, kan man lære at holde nerverne i ro og sætte de ekstremt høje krav til sig selv ned. Og så kan man næsten opleve eksamen som en “hyggelig” snak.

Da jeg først fik sat forventningerne ned, og jeg fik fokus på mine følelser under den mundtlige eksamen, endte jeg med at gå fra karakteren 00 til mit første mundtlige 10-tal i hele min skolegang. Min sejr var ikke karakteren, den var en bonus. Min sejr var selve oplevelsen – at overvinde frygten for at fejle og selv kunne styre eksamen.

Karina’s bedste tip til mig: “Husk kærligheden til dig selv”. Hun kan varmt anbefales!”

Kira Zarp
Markedsføringsøkonom studerende CPH Business Academy, September 2017

”Jeg befandt mig i en situation, hvor jeg følte, jeg sad fast i mit arbejdsliv. En følelse af, at tingene ikke var som de burde, og at jeg ikke levede op til den person, jeg gerne ville være. Brok og frustration fyldte for meget, og det gav mig følelsen af mindreværd og uværdighed.

Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting, jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier. Allerede efter første session gik jeg derfra med en ny følelse i kroppen. Karina er god til, at få én til selv at sætte ord på problemer og løsninger, og samtidig give én følelsen af selv at have arbejdet sig frem til løsningen. Jeg tror, at netop dét er afgørende for, hvor langt jeg er nået.

Jeg har fået nogle brugbare værktøjer og metoder til at holde fast, og jeg må konstatere, at det i dag er en helt anden oplevelse at gå på arbejde. Jeg er blevet en meget mere glad person og er mere konstruktiv i mit arbejdsliv.”

Kamilla Ellehammer
Praktiksekretær Campus Carlsberg, Februar 2017

”I efteråret 2014 var vores gruppe så heldige at blive teamcoachet af Karina. Teamcoachingen gav gruppen mulighed for, i en travl hverdag, at tale, lytte og fordybe sig i hvad der er vigtigt for den enkelte i forhold til arbejdsopgaver og det at være en god kollega. Gruppens teamcharter samt mission hænger stadig på væggen, for at fastholde opmærksomheden på det gruppen blev enige om var vigtigt.

Karinas engagement og personlighed indbød til åben og ligeværdig dialog. Hun var altid velforberedt med en dagsorden samt formål for dagene. Der var en god balance mellem styring af dialogen og lade gruppen tale udenfor rammerne, da dét at tale udenfor rammerne gav nye perspektiver, som Karina var god til at samle op på og inddrage i efterfølgende dialog.

Karina gav os som coach et super afsæt for at formulere et teamcharter og en mission – og her 1 år efter bruger vi det fortsat til at holde hinanden op på, hvor vigtigt det er, at vi fungerer godt sammen.”

Ida Nissen
Projektkoordinator Københavns Kommune, September 2015

”Jeg har gået i et coaching forløb hos Karina over et halvt års tid. Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast i mit liv. Karina og jeg talte sammen en times tid i telefon ca. hver anden uge. Vi arbejdede blandt andet med min frygt og de forhindringer jeg havde i forhold til at leve det liv jeg ønskede.

Én af de ting, der hjalp mig rigtigt meget var de opgaver, Karina gav mig fra gang til gang. De var konkrete og let tilgængelige, og de holdt mig fast i en positiv udvikling. Fra samtale til samtale kunne jeg mærke, at jeg fik mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere og mere mod på at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv. Én af de ting, der gjorde, at vores forløb rykkede for mig, var at Karina troede på mig og gav mig en masse positiv bekræftelse. Det virkede virkelig for mig, at hun tog mig alvorlig og udfordrede mig.

Jeg fik Karina anbefalet af en god ven, og jeg kan varmt anbefale hende som coach til mine venner.”

Randi Arndtzen
Gymnasielærer, September 2015