REFERENCER

Efter fire coachsessioner, har jeg formået at finde en selvkontrol, jeg aldrig havde troet var mulig.

Forløbet med eksamensangst har ikke kun gjort det lettere at gå til eksamen. Jeg kan mærke, at jeg generelt hviler mere i mig selv. Det er helt i orden at være nervøs, bare jeg har følelsen af, at jeg kan kontrollere det.

Jeg oplevede med coaching, at når jeg går ind i det og kæmper for det, kan jeg ændre en masse til det bedre.”

-Marie, 10. kl. elev, Juni 2018

”Jeg startede mit coachforløb hos Karina i december 2017, da jeg var blevet syg med stress. Jeg havde rigtig svært ved at finde fodfæste og hvordan jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Jeg blev anbefalet et forløb hos Karina og det vil jeg i dag ikke bytte for noget. Det er den bedste beslutning jeg længe har truffet.

Karina er sød, rolig og nem at snakke med. Men vigtigst af alt, er hun super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.

Mit coaching forløb hos Karina har hjulpet mig med at finde ind til mig selv igen, efter mit selvbillede var krakeleret. Gennem hårdt arbejde, har jeg i løbet af tre måneder, opnået givende og store forandringer i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg håndterer blandt andet dårlig samvittighed og at sige fra og hvordan jeg bevidst arbejder mig imod mine mål og ambitioner.

Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.

Coaching forløbet har endvidere hjulpet mig i min afklaringsproces om uddannelsesvalg. Det har været helt essentielt for, at jeg kunne blive afklaret én gang for alle.

Karina har hjulpet mig til at finde fodfæste igen og jeg er ikke længere bange.

Jeg kan kun anbefale Karina og coachingforløbet. Jeg er sikker på, at det vil kunne gavne mange andre unge og hjælpe dem på rette kurs.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC, April 2018

”Jeg har altid set mig selv som et meget rationelt menneske. Jeg tror på tal og hårde fakta, og ikke på bløde livssnakke om, at ændre sig selv og sin selvopfattelse.

Men da jeg i februar 2017 blev syg med stress, vidste jeg, at noget måtte ændres og en venindes mor henviste mig til Karina.

Her tog tingene en helt anden drejning. Karina viste interesse og en oprigtig bekymring, som jeg ikke før har mødt. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, jeg ikke tidligere har fået øje på.

Karina’s miks af nærværende coaching samt værkstøjer til brug i hverdagen, var en kæmpe hjælp for mig. Derfor er Karina fortsat en støtte jeg gør brug af i mit studieliv og når jeg behov for et skub i den rigtige retning.”

-Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS, Marts 2018

“Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Vi fandt under vores samtaler ud af, at det ikke blot drejede sig om det og fik taget fat på en masse andre ting, som havde stor indflydelse på mine problemer, uden jeg selv vidste det.

Efter kun to samtaler følte jeg, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro. Udover det, har jeg også fået nogle værktøjer med hjem, som jeg kan bruge, hvis det bliver nødvendigt. Og skulle alting pludselig brænde på igen, så ved jeg, at jeg altid har muligheden for at kontakte hende igen.

Karina er super god til at få spurgt ind til de helt rigtige ting, og samtalerne med Karina er altid i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvilket er utrolig dejligt.”

-Cecilie Friis, Medicin studerende, Københavns Universitet, Februar 2018

”Timerne hos Karina har givet mig en ny måde at se mig selv på og måder jeg kan arbejde med mig selv som menneske.

Det er super fedt at få nogle ekstra værktøjer med sig på livets vej, da det både er noget der hjælper nu og her, men også i fremtiden.

Coaching giver styrke og positivitet. Hver gang jeg har haft en samtale, går jeg derfra med et smil.”

-Rosa Skotte, Musiker, December 2017

“Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, efter besøg hos læge og psykolog de første to gange, tænkte jeg, det var tid til at prøve noget nyt.

Jeg er blevet meget positivt overrasket, og det har været en stor hjælp i mit stressforløb. Karina har, som noget af det vigtigste, givet mig værktøjer til at forstå og acceptere min stress, at jeg er ok, og der ikke er noget galt med mig.

Karina er et varmt og kærligt menneske og let at åbne sig for. Hun har fået mig til at forstå mig selv bedre og se problemerne fra en anden vinkel. Jeg har fået små opgaver, jeg selv kunne arbejde med, som hjælper mig med at komme videre.

Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter. Jeg har stadig masser af ting, jeg er blevet klar over, jeg skal arbejde med, så jeg ser frem til en fortsat udvikling. Jeg har derfor valgt at fortsætte i forløb hos Karina, så hun kan hjælpe mig til at nå mit store mål – aldrig mere stress.”

-Mette Madsen, Novo Nordisk, Oktober 2017

“Karina er en sympatisk og oprigtig coach, som med det samme skaber tryghed i en svær situation. Hun gav mig en forståelse for, hvad det var jeg gik igennem, og at jeg ikke var alene.

Jeg kom hos Karina to gange hen over sommeren, og på de to gange fik jeg genfundet troen på mig selv og styrken til at gennemføre en re-eksamen blot halvanden måned senere.

Karina har lært mig, at eksamensangst er ikke bare noget der forsvinder, men når man har accepteret, at den er en del af en selv, kan man lære at holde nerverne i ro og sætte de ekstremt høje krav til sig selv ned. Og så kan man næsten opleve eksamen som en “hyggelig” snak.

Da jeg først fik sat forventningerne ned, og jeg fik fokus på mine følelser under den mundtlige eksamen, endte jeg med at gå fra karakteren 00 til mit første mundtlige 10-tal i hele min skolegang. Min sejr var ikke karakteren, den var en bonus. Min sejr var selve oplevelsen – at overvinde frygten for at fejle og selv kunne styre eksamen.

Karina’s bedste tip til mig: “Husk kærligheden til dig selv”. Hun kan varmt anbefales!”

-Kira Zarp, Markedsføringsøkonom studerende, CPH Business Academy, September 2017

”Jeg befandt mig i en situation, hvor jeg følte, jeg sad fast i mit arbejdsliv. En følelse af, at tingene ikke var som de burde, og at jeg ikke levede op til den person, jeg gerne ville være. Brok og frustration fyldte for meget, og det gav mig følelsen af mindreværd og uværdighed.

Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting, jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier. Allerede efter første session gik jeg derfra med en ny følelse i kroppen. Karina er god til, at få én til selv at sætte ord på problemer og løsninger, og samtidig give én følelsen af selv at have arbejdet sig frem til løsningen. Jeg tror, at netop dét er afgørende for, hvor langt jeg er nået.

Jeg har fået nogle brugbare værktøjer og metoder til at holde fast, og jeg må konstatere, at det i dag er en helt anden oplevelse at gå på arbejde. Jeg er blevet en meget mere glad person og er mere konstruktiv i mit arbejdsliv.”

-Kamilla Ellehammer, Praktiksekretær, Campus Carlsberg, Februar 2017

”Jeg har gået i et coaching forløb hos Karina over et halvt års tid. Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast i mit liv. Karina og jeg talte sammen en times tid i telefon ca. hver anden uge. Vi arbejdede blandt andet med min frygt og de forhindringer jeg havde i forhold til at leve det liv jeg ønskede.

Én af de ting, der hjalp mig rigtigt meget var de opgaver, Karina gav mig fra gang til gang. De var konkrete og let tilgængelige, og de holdt mig fast i en positiv udvikling. Fra samtale til samtale kunne jeg mærke, at jeg fik mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere og mere mod på at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv. Én af de ting, der gjorde, at vores forløb rykkede for mig, var at Karina troede på mig og gav mig en masse positiv bekræftelse. Det virkede virkelig for mig, at hun tog mig alvorlig og udfordrede mig.

Jeg fik Karina anbefalet af en god ven, og jeg kan varmt anbefale hende som coach til mine venner.”

-Randi Arndtzen, Gymnasielærer, September 2015

”I efteråret 2014 var vores gruppe så heldige at blive teamcoachet af Karina. Teamcoachingen gav gruppen mulighed for, i en travl hverdag, at tale, lytte og fordybe sig i hvad der er vigtigt for den enkelte i forhold til arbejdsopgaver og det at være en god kollega. Gruppens teamcharter samt mission hænger stadig på væggen, for at fastholde opmærksomheden på det gruppen blev enige om var vigtigt.

Karinas engagement og personlighed indbød til åben og ligeværdig dialog. Hun var altid velforberedt med en dagsorden samt formål for dagene. Der var en god balance mellem styring af dialogen og lade gruppen tale udenfor rammerne, da dét at tale udenfor rammerne gav nye perspektiver, som Karina var god til at samle op på og inddrage i efterfølgende dialog.

Karina gav os som coach et super afsæt for at formulere et teamcharter og en mission – og her 1 år efter bruger vi det fortsat til at holde hinanden op på, hvor vigtigt det er, at vi fungerer godt sammen.”

-Ida Nissen, Projektkoordinator, Københavns Kommune, September 2015

”Jeg er så taknemmelig for Karina’s hjælp. Jeg var lidt på bar bund, men kunne hurtigt føle mig helt tryg sammen med Karina.

I vores coachsessioner, lærte jeg at være tro mod mig selv og betydningen af, at være i integritet. Jeg hviler i dag meget mere i, hvem jeg er samtidig med at jeg har fået styrket mine værdier. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg vil.

Takket være Karina, har jeg landet mit drømmejob. Jeg er kommet ud på den anden side som en gladere kvinde, med mere styrke end nogensinde før.

Tak Karina <3 uden dig havde min personlige rejse aldrig været så fantastisk.” -Sascha,  Februar 2019

”Havde det ikke været for coaching, havde jeg nok ikke fået mit kørekort. Jeg var hele tiden presset af at tænke på min teoriprøve, som jeg var dumpet til fire gange.

Jeg er så glad, nu har jeg bestået og kan komme videre.

Noget af det der overrasker mig mest er, at det har givet mig så meget ro. Jeg tænker og stresser slet ikke over tingene som før, heller ikke på mit arbejde.

Coaching har i den grad styrket mit selvværd. Jeg føler mig mere glad og positiv og er blevet meget bedre til at lytte til mig selv og andre.”

– Jess Markland Wisler, Slagter, Marts 2019

 
“Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier.”

-Kamilla Ellehammer, Praktiksekretær, Campus Carlsberg

“Karina har lært mig, at når man først har accepteret eksamensangsten og lært at holde nerverne i ro, så kan man næsten opleve eksamen som en “hyggelig” snak.”

-Kira Zarp, Markedsføringsøkonomi, CPH Business Academy

“Karina viste interesse for mig og en oprigtig bekymring. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, som jeg ikke før havde fået øje på.”

-Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS

”Karina er super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

“Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Efter kun to samtaler følte jeg, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro.”

-Cecilie Friis, Medicin studerende, KU

“Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, var det tid til at prøve noget nyt. Jeg er blevet meget positivt overrasket. Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter.”

-Mette Madsen, Novo Nordisk

”Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

”Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast. For hver samtale, fik jeg mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere mod på, at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv.”

-Randi Arndtzen, Gymnasielærer

”Forløbet med eksamensangst har ikke kun gjort det lettere at gå til eksamen. Jeg kan mærke, at jeg generelt hviler mere i mig selv.”

-Marie, elev 10. kl.

”Coaching giver styrke og positivitet. Hver gang jeg har haft en samtale, går jeg derfra med et smil.”

-Rosa Skotte, musiker

”Jeg hviler i dag meget mere i, hvem jeg er samtidig med at jeg har fået styrket mine værdier. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg vil.”

-Sascha

”Takket være Karina, har jeg landet mit drømmejob. Jeg er kommet ud på den anden side som en gladere kvinde, med mere styrke end nogensinde før.”

-Sascha

”Coaching har i den grad styrket mit selvværd. Jeg føler mig mere glad og positiv og er blevet meget bedre til at lytte til mig selv og andre.”

-Jess Markland Wisler, Slagter

”Noget af det der overrasker mig mest er, at det har givet mig så meget ro. Jeg tænker og stresser slet ikke over tingene som før.”

-Jess Markland Wisler, Slagter