COACHING

Coaching handler om at skabe balance.

Livet sker omkring os, det kan vi ikke ændre på, men vi kan ændre på den måde, vi vælger at håndtere det på.

Som coach, hjælper jeg dig til at gøre dig fri af de forhindringer, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du ønsker.

Jeg støtter dig i, at komme helt ind i din indre kerne. Der hvor du tydeligt mærker dine værdier og styrker, og ikke er i tvivl om, hvem du er, og hvor du er på vej hen.

Der hvor

  • det er dig, der bestemmer og har kontrollen over dit liv
  • du mærker, du er i balance
  • du ved, hvem du er, og hvad du vil.

Det kræver utrolig meget af os at håndtere alt det, der sker omkring os i livet. Vi styrter rundt som en hamster i et hjul og aner ofte ikke rigtigt, hvor vi er på vej hen. Vi har ikke os selv med, vi kører bare derud af på autopilot, og gør hvad der forventes, uden at mærke efter om det nu er det rigtige.

Ofte er vi ikke klar over at det sker, det har ligesom bare sneget sig ind, og vi mærker i stedet stress, utilfredshed, frustration eller måske en følelse af tomhed og mangel på retning i livet. Vi har simpelthen glemt os selv undervejs og bruger uforholdsmæssigt meget energi på at holde hamsterhjulet kørende, i stedet for lige at stoppe op og mærke efter: er det her egentlig den rigtige vej for mig?

Det at skabe retning og holde fokus, giver en enorm tilfredshed og ro i kroppen. Vi ved, hvor vi er på vej hen og spilder ikke tiden og energien med en masse omveje.

Prøv at forestil dig

  • at du har al den styrke og energi, du har brug for til at kunne klare en travl hverdag
  • at du kan frigøre dig fra det forventningspres, der konstant ligger på dine skuldre
  • at du har følelsen af kontrol over dit liv med ro og overblik til at håndtere det, du bliver mødt med.

Det er faktisk muligt og endda med meget få forandringer. 

Jeg kan hjælpe dig til at leve det liv, du ønsker, hvor det er dig, der har kontrollen over livet og ikke livet, der har kontrollen over dig. Hvor du kan leve med glæde og tro på dig selv uden stress, præstationsangst og katastrofetanker.

Send mig en besked her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Her kan du læse, hvad Kamilla har fået ud af coaching.

Coachingforløb

 
“Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier.”

-Kamilla Ellehammer, Praktiksekretær, Campus Carlsberg

“Karina har lært mig, at når man først har accepteret eksamensangsten og lært at holde nerverne i ro, så kan man næsten opleve eksamen som en “hyggelig” snak.”

-Kira Zarp, Markedsføringsøkonomi, CPH Business Academy

“Karina viste interesse for mig og en oprigtig bekymring. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, som jeg ikke før havde fået øje på.”

-Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS

”Karina er super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

“Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Efter kun to samtaler følte jeg, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro.”

-Cecilie Friis, Medicin studerende, KU

“Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, var det tid til at prøve noget nyt. Jeg er blevet meget positivt overrasket. Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter.”

-Mette Madsen, Novo Nordisk

”Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

”Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast. For hver samtale, fik jeg mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere mod på, at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv.”

-Randi Arndtzen, Gymnasielærer

”Forløbet med eksamensangst har ikke kun gjort det lettere at gå til eksamen. Jeg kan mærke, at jeg generelt hviler mere i mig selv.”

-Marie, elev 10. kl.

”Coaching giver styrke og positivitet. Hver gang jeg har haft en samtale, går jeg derfra med et smil.”

-Rosa Skotte, musiker

”Jeg hviler i dag meget mere i, hvem jeg er samtidig med at jeg har fået styrket mine værdier. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg vil.”

-Sascha

”Takket være Karina, har jeg landet mit drømmejob. Jeg er kommet ud på den anden side som en gladere kvinde, med mere styrke end nogensinde før.”

-Sascha

”Coaching har i den grad styrket mit selvværd. Jeg føler mig mere glad og positiv og er blevet meget bedre til at lytte til mig selv og andre.”

-Jess Markland Wisler, Slagter

”Noget af det der overrasker mig mest er, at det har givet mig så meget ro. Jeg tænker og stresser slet ikke over tingene som før.”

-Jess Markland Wisler, Slagter