OM MIG

Min passion er glæden til livet

Jeg hjælper dig til at skabe succes i arbejds-, studie- og privatlivet, så du føler dig i balance og kan vågne glad hver morgen.

Det gør jeg med udgangspunkt i min egen historie og mit arbejde med coaching siden 2006. Jeg har selv været der, hvor livet er rigtigt svært og har valgt, at gøre det jeg brænder allermest for til min levevej, fordi det bringer glæde i mit liv hver dag.

Min historie.

Som 5-årig blev jeg skilsmissebarn og levede det meste af min barndom og ungdom med en alkoholiseret far. Jeg måtte derfor, i en meget tidlig alder, lære at tage ansvar for mit liv og min egen lykke.

Jeg har altid været glad og haft masser af energi og sjove ting i mit liv. Men det, at jeg ikke havde nogen til at støtte og guide mig i den rigtige retning betød, at jeg kom til at leve et liv som en kugle i et flipperspil. Styret af hvad andre mente eller syntes og frygten for ikke at være god nok.

Jeg virkede stærk og tjekket udadtil, havde styr på det hele, men indeni var jeg konstant på overarbejde på grund af mit lave selvværd og min præstationsangst.

Jeg løb bare stærkere og stærkere, mistede fokus og anede ikke rigtig hvor jeg var på vej hen. Det endte med, at jeg gik ned med stress og fik angst. Jeg opdagede slet ikke det var på vej, for jeg havde fuldstændig mistet kontakten til mig selv. Jeg syntes jo egentlig mit liv var meget godt, så det var et kæmpe chok og nærmest umuligt for mig at acceptere.

Hvad jeg heller ikke vidste var, at dette blev vendepunktet i mit liv…

Jeg fik en dygtig coach, der hjalp mig tilbage på sporet og inspirerede mig til at se, at alt det jeg søgte, fandtes indeni mig selv. Hun hjalp mig til at mærke mig selv og mine grænser og få fokus på, hvad jeg gerne ville. Jeg så pludselig, hvor meget jeg var gået på kompromis og havde begrænset mig selv. Hvordan jeg havde afholdt mig fra at gøre de vigtige ting og det jeg havde allermest lyst til, af frygt for ikke at kunne leve op til andres eller, måske i højere grad, egne forventninger.

Jeg kom på hårdt arbejde, men en helt ny verden åbnede sig. Følelsen af at have kontrol over mit liv, være i ro og balance og ikke ligge under for et ydre pres, gav mig troen på, at jeg kunne gøre lige præcis det jeg ville, med mit liv. Og ikke mindst, at vågne glad om morgenen.

Det inspirerede mig til at arbejde videre med coaching, stress og personlig udvikling, som jeg, nu siden 2006, har arbejdet med og dygtiggjort mig indenfor.

Og her er jeg så i dag, hvor jeg arbejder med det jeg brænder allermest for. Nemlig at hjælpe dig til at leve det liv du ønsker uden stress, præstationsangst og katastrofetanker. At støtte dig i at holde fokus og finde ro og balance, om det er i livet, en eksamenssituation eller noget helt andet. Jeg vil inspirere og støtte dig, skridt for skridt i et positivt, trygt og tillidsfuldt rum.

Det gør mig glad indeni!