OM MIG

“Min passion er glæden til livet”

Jeg hjælper dig til at skabe succes i arbejds-, studie- og privatlivet, så du føler dig i balance og kan vågne glad hver morgen.

Det gør jeg med udgangspunkt i min egen historie og mit arbejde med coaching og unge siden 2006. Jeg har valgt, at gøre det jeg brænder allermest for til min levevej, fordi det bringer glæde i mit liv hver dag.

Min historie.

Som 5-årig blev jeg skilsmissebarn og levede det meste af min barndom og ungdom med en alkoholiseret far. Jeg måtte derfor, i en meget tidlig alder, lære at tage ansvar for mit liv og min egen lykke.

Jeg har altid været glad og haft masser af energi og sjove ting i mit liv. Men det, at jeg ikke havde nogen til at støtte og guide mig i den rigtige retning betød, at jeg kom til at leve et liv som en kugle i et flipperspil. Styret af hvad andre mente eller syntes og frygten for ikke at være god nok.

Jeg virkede stærk og tjekket udadtil, havde styr på det hele, men indeni var jeg konstant på overarbejde på grund af mit lave selvværd og min præstationsangst.

Jeg løb bare stærkere og stærkere, mistede fokus og anede ikke rigtig hvor jeg var på vej hen. Det endte med, at jeg gik ned med stress og fik angst. Jeg opdagede slet ikke det var på vej, for jeg havde fuldstændig mistet kontakten til mig selv. Jeg syntes jo egentlig mit liv var meget godt, så det var et kæmpe chok og nærmest umuligt for mig at acceptere.

Hvad jeg heller ikke vidste var, at dette blev vendepunktet i mit liv…

Jeg fik en dygtig coach, der hjalp mig tilbage på sporet og inspirerede mig til at se, at alt det jeg søgte, fandtes indeni mig selv. Hun hjalp mig til at mærke mig selv og mine grænser og få fokus på, hvad jeg gerne ville. Jeg så pludselig, hvor meget jeg var gået på kompromis og havde begrænset mig selv. Hvordan jeg havde afholdt mig fra at gøre de vigtige ting og det jeg havde allermest lyst til, af frygt for ikke at kunne leve op til andres eller, måske i højere grad, egne forventninger.

Jeg kom på hårdt arbejde, men en helt ny verden åbnede sig. Følelsen af at have kontrol over mit liv, være i ro og balance og ikke ligge under for et ydre pres, gav mig troen på, at jeg kunne gøre lige præcis det jeg ville, med mit liv. Og ikke mindst, at vågne glad om morgenen.

Det inspirerede mig til at arbejde videre med coaching, stress og personlig udvikling, som jeg, nu i mere end 12 år, har arbejdet med og dygtiggjort mig indenfor.

Og her er jeg så i dag, hvor jeg arbejder med det jeg brænder allermest for. Nemlig at hjælpe dig til at leve det liv du ønsker uden stress, præstationsangst og katastrofetanker. At støtte dig i at holde fokus og finde ro og balance, om det er i livet, en eksamenssituation eller noget helt andet. Jeg vil inspirere og støtte dig, skridt for skridt i et positivt, trygt og tillidsfuldt rum.

Det gør mig glad indeni!

 
“Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier.”

-Kamilla Ellehammer, Praktiksekretær, Campus Carlsberg

“Karina har lært mig, at når man først har accepteret eksamensangsten og lært at holde nerverne i ro, så kan man næsten opleve eksamen som en “hyggelig” snak.”

-Kira Zarp, Markedsføringsøkonomi, CPH Business Academy

“Karina viste interesse for mig og en oprigtig bekymring. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, som jeg ikke før havde fået øje på.”

-Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS

”Karina er super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

“Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Efter kun to samtaler følte jeg, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro.”

-Cecilie Friis, Medicin studerende, KU

“Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, var det tid til at prøve noget nyt. Jeg er blevet meget positivt overrasket. Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter.”

-Mette Madsen, Novo Nordisk

”Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

”Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast. For hver samtale, fik jeg mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere mod på, at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv.”

-Randi Arndtzen, Gymnasielærer

”Forløbet med eksamensangst har ikke kun gjort det lettere at gå til eksamen. Jeg kan mærke, at jeg generelt hviler mere i mig selv.”

-Marie, elev 10. kl.

”Coaching giver styrke og positivitet. Hver gang jeg har haft en samtale, går jeg derfra med et smil.”

-Rosa Skotte, musiker

”Jeg hviler i dag meget mere i, hvem jeg er samtidig med at jeg har fået styrket mine værdier. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig og hvad jeg vil.”

-Sascha

”Takket være Karina, har jeg landet mit drømmejob. Jeg er kommet ud på den anden side som en gladere kvinde, med mere styrke end nogensinde før.”

-Sascha

”Coaching har i den grad styrket mit selvværd. Jeg føler mig mere glad og positiv og er blevet meget bedre til at lytte til mig selv og andre.”

-Jess Markland Wisler, Slagter

”Noget af det der overrasker mig mest er, at det har givet mig så meget ro. Jeg tænker og stresser slet ikke over tingene som før.”

-Jess Markland Wisler, Slagter